skream 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 (edytowany) Jak w temacie. Sprzedam wirtualne pieniążki w serwisie Biznes-Host. Jest to kwota 230 zł. Najlepiej wszystko do jednej osoby. Cena 120zł. Najlepiej PAYPAL Mogę udostępnić nick, screeny etc. Zainteresowani priv. Zachęcam też do sprawdzenia moich starszych tematów, gdzie sprzedawałem już nie raz pieniążki w BH. Pozdrawiam Edytowano Październik 8, 2012 przez skream (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 Ja bym wziął 140 za 70. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skream 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2012 REFRESH. 230 zł za 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skream 0 Zgłoś post Napisano Październik 13, 2012 Kwota 230 zł sprzedana użytkownikowi o nicku - mozaja Wszystko szybko i sprawnie. Polecam Można zamknąć temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach