razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Witam serdecznie. Poszukuję konta www pod blog na wordpressie. Nie jestem w stanie sprecyzować wymagań od strony technicznej, niemniej zapewne na początku blog będzie generował nie więcej niż 500 odsłon na miesiąc. Zależy mi na niskiej cenie - do 120 zł za rok. Z tym, że oczekuję możliwości płatności comiesięcznych lub chociaż kwartalnych, w ostateczności półrocznych. Mile widziane oferty od firm. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Polecam hekko - mają ciekawą ofertę urodzinową. Sam korzystam i nie mam żadnych problemów. Link w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Polecam hekko - mają ciekawą ofertę urodzinową. Sam korzystam i nie mam żadnych problemów. Link w stopce. Faktycznie wygląda to ciekawie. Ma ktoś jakąś alternatywę jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Zapraszam do naszej oferty, tu polecam serwer w serii Basic MZ ONE: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=kontawww 5GB dysku 30GB transferu na miesiąc 5 baz danych, 5 FTP, 5 domen itd. 3 automatyczne i niezależne kopie zapasowe support 24/7 helpdesk Autoinstalator skryptów - Installatron Roczny koszt utrzymania serwera tylko 60 złotych Dostępne okresy rozliczeniowe (miesięcznie, kwartalnie, półrocznie, rocznie) W przypadku pytań zapraszam na chat do kosultanta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Witaj, Ze swojej strony mogę ci polecić pakiet Medium za niecałe 80 zł rocznie. Parametry możesz zobaczyć TUTAJ. Pod blog w zupełności starczy. Możesz też wypróbować nasz darmowy pakiet, jeżeli nie jesteś zdecydowany - zawsze można ulepszyć serwer do wyższego. Oferujemy płatności miesięczne, kwartalne, półroczne i roczne. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Polecam mzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mintshost.pl 21 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Witam, Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą - Mintshost.pl Serwery w Polskiej lokalizacji. Cena od 8 PLN miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Zdecydowałem się na mzone.Temat można zamknąć. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śląsk Data Center 22 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Hosting - SDC-host15G+cPanel Powierzchnia dysku: 15GB Miesięczny transfer: 150GB Limit baz danych: bez limitu Limit kont email: bez limitu Limit kont FTP: bez limitu Limit subdomen: bez limitu Limit domen: 15 Panel administracyjny: cPanel PL opłata roczna 50 zł brutto http://www.slaskdatacenter.pl/hosting.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Hosting - SDC-host15G+cPanel Powierzchnia dysku: 15GB Miesięczny transfer: 150GB Limit baz danych: bez limitu Limit kont email: bez limitu Limit kont FTP: bez limitu Limit subdomen: bez limitu Limit domen: 15 Panel administracyjny: cPanel PL opłata roczna 50 zł brutto http://www.slaskdata...pl/hosting.html Zdecydowałem się na mzone.Temat można zamknąć. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach