krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Co powiecie o stronie robiłem ją na szybko (www.puszcza.pisz.pl) a tu wersja na drupalu http://puszcza.pisz.pl/nev/ wg was która strona się lepiej prezentuje ta na html'u czy na drupalu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 (edytowany) Jak dla mnie w html jest o wiele ładniejsza . Poprawił bym jedynie tą galerię tzn zrobił bym jakąś we fleshu ładniej by się prezentowało. Oczywiście z możliwością przesuwania zdjęć bo teraz z każdego trzeba wyłazić i klikać na inne a tam aby się przesuwało coś typu obrazków na aukcjach allegro bym wstawił. W sumie nawet po co ci to robić na subdomenie zrób www.puszcza.pisz.pl/galeria/ Edit 2 Ogonków też nie ma Kilka słów o galerii Galeria, z polowaĹ oraz innych uroczystoĹci koĹa "Puszcza" w Piszu Edytowano Październik 7, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 właśnie od dawna myślałem o tej galerii tylko nie miałem patentu jak to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 właśnie od dawna myślałem o tej galerii tylko nie miałem patentu jak to zrobić łap http://youthcoders.net/javascript/artykuly/629-atrakcyjna-galeria-foto-ajax.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 git. wieczorkiem przysiądę do tego.. bo teraz nie tęga główka po sobocie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 git. wieczorkiem przysiądę do tego.. bo teraz nie tęga główka po sobocie hehe Heh wiadomo tak z ciekawości od jak dawna należysz do koła łowieckiego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 Heh wiadomo tak z ciekawości od jak dawna należysz do koła łowieckiego ? Ja dopiero wstępuje, a ojciec jest myśliwym od 25lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 galerię zrobiłem na gotowym skrypcie http://galeria.puszcza.pisz.pl/ lub puszcza.pisz.pl/galeria Myślę, że trochę lepiej się prezentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2013 Zdecydowanie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Dodaj jeszcze w tej galerii jakiś odnośnik do strony głównej, może być nawet logo. Z przyzwyczajenia wolę coś takiego niż przycisk "wstecz", i chyba nie tylko ja . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grafik.Marinez 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 W mojej ocenie bardzo ładne, stonowane łowieckie kolory, myslę że braci łowieckiej przypadnie do gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Stronka w html jest fajna. Lubie takie klimaty. Cos co odbiega od kolejnej witryny klanowej , kolejnego forum itp znacznie lepiej wpływa na moje "samopoczucie". Wracając do tematu popracuj nad logo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2013 Dodaj jeszcze w tej galerii jakiś odnośnik do strony głównej, może być nawet logo. Z przyzwyczajenia wolę coś takiego niż przycisk "wstecz", i chyba nie tylko ja . przy przeglądaniu zdjęć zawsze jest odnośnik do strony głównej. ale dzięki za radę postaram się wyskrobać jakieś logo, choć marny ze mnie grafik. dzięki za oceny zastanawiam się co jeszcze mogę dodać może jakieś mapki rewirów albo coś.. muszę pomyśleć jak ktoś ma jakieś pomysły to proszę pisać. p.s stronka na drupalu delete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach