RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 (edytowany) chciałbym wam przedstawić mój nowy projekt w sumie hobbistycznie postanowiłem go postawić ruszył dziś więc treści jak na obecną chwilę nie ma za wiele ale na bieżąco wszystko będzie dodawane winofor.pl- Forum dyskusyjne o tematyce winiarskiej. Znajdziesz u Nas informacje dotyczące produkcji wina, technik tutaj stosowanych, warunków przechowywania jak i wiele przepisów na dobre wina oraz inne trunki domowej roboty. Dołączając do naszego forum, możesz zgłębić swoją wiedzę na temat winiarstwa oraz samemu podzielić się nią z innymi forumowiczami Zapraszam do oceny no i oczywiście jeśli was też interesuje temat winiarstwa oraz domowego wina zapraszam do rejestracji http://winofor.pl Edytowano Październik 6, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 ładnie wygląda. Pusto, przeczytałem 1 temat i na tym koniec wizyty. "Wspomoz forum" - po co to , skoro jest: Wspomóż Forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 ładnie wygląda. Pusto, przeczytałem 1 temat i na tym koniec wizyty. "Wspomoz forum" - po co to , skoro jest: Już wywalone jak robiłem styl to wstawiłem kilka odnośników do testu i zapomniałem wywalić a pusto tak zgadza się bo jak pisałem wyżej dopiero dziś wystartowałem chodziło mi i ogólną ocenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 Popraw logo, bo został Ci biały pasek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 Popraw logo, bo został Ci biały pasek. zrób mi scr bo na moim monitorze nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 Biały pasek masz obok korka od butelki w logo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 ok widzę dzięki Poprawione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Październik 6, 2012 dodaj trochę postów w działach gdzie nie ma tematów, bo wygląda pusto. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach