PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 Mam problm z cPanelem. Chodzi o to że zainstalował się poprawnie, ale toczy boje o licencję. IP zostało poprawnie wykryte, licencja Trial jest. Więc o co tu chodzi? Potrzebny jest jakis plik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ranma_man 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 Czy ja dobrze widzę? Neostrada? Jeśli tak, to przy każdej zmianie ip informacja o twojej licencji będzie aktualizowana na serwerach cpanelu, ale nie jestem pewien. Nic nie musisz robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 No niestety, Neostrada Ale ja czekam i nic się nie dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 " To qualify for licensing your IP must be publicly-visible and static. Please do not request licensing for dialup or dynamic IP cable modems (dyndns, DHCP, etc)." cytat z cpanel.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 " To qualify for licensing your IP must be publicly-visible and static. Please do not request licensing for dialup or dynamic IP cable modems (dyndns, DHCP, etc)." cytat z cpanel.net No ok, pomęczę się i troche poaktualizuje te licencje... Tylko nie wiem o co chodzi... :\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 chodzi o to że trzeba mieć stałe zewnętrzne IP, a takiego neostrada nie posiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Luty 22, 2006 Serwer na neostradzie? I inwestowac jeszcze w cPanel do niego? ja dobrze zrozumiałem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2006 Serwer na neostradzie? I inwestowac jeszcze w cPanel do niego? ja dobrze zrozumiałem ?? Ok, to znacie coś lepszego NIE licencjonowane na IP? To jest serwerek dla trzech, może czterech stronek... a że mam wolną maszynę to zainstalowałem Linuksa i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2006 darmowy -> http://www.vhcs.net/new/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2006 webmin -> http://webmin.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach