Ryben 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 szukam polskich firm ktore posrednicza w sprzedarzy vpsow. Chodzi mi o to zebym mogl pogadac z supportem po polsku i wpłacać pieniazki na polskie konto. Szukałem i nie znalazłem żadnej firmy (widać za mało jestem oblatany w hostingu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 ehost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ryben 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 a znacie jakieś inne firmy? (dobrze byłoby mieć jakiś wybór ) // chodzi mi o malego vpsika bo wyszedl taniej niz reseller (w niemieskiej firmie) typu 3 gb i kolo 30 - 40 gb trafiku Zastanawiam sie miedzy vpsem a resellerem ale z obliczen vps wyjdzie taniej tlyko ze ja sie wogole nie znam na zarzadzaniu takim czyms, wogole nie umiem za bardzo obslugiwac lina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marteen 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2006 a znacie jakieś inne firmy? (dobrze byłoby mieć jakiś wybór ) // chodzi mi o malego vpsika bo wyszedl taniej niz reseller (w niemieskiej firmie) typu 3 gb i kolo 30 - 40 gb trafiku Zastanawiam sie miedzy vpsem a resellerem ale z obliczen vps wyjdzie taniej tlyko ze ja sie wogole nie znam na zarzadzaniu takim czyms, wogole nie umiem za bardzo obslugiwac lina. Jak nie umiesz obsługiwać ... to bierz resellera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach