Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Witam. Chciałbym zobaczyć dobry horror z motywem zombie, znacie jakieś dobre tytuły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Blair Witch project Chyba jedyny horror który mi się spodobał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 To jest to co chodzą z kamerką po lesie , a na końcu niby umierają w Tym budynku? Widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 (edytowany) Ludzka stonoga2 polecam - przed filmem radze nic nie jeść Niestety brak ,,zombiów" Edytowano Wrzesień 29, 2012 przez freecast.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Ludzka stonoga2 polecam - przed filmem radze nic nie jeść Niestety brak ,,zombiów" Okej, zobaczę go ^^. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 (edytowany) Zależy jakie horrory lubisz. Są różne: - głupie, debilne typu Hostel - reality typu Rec, czy Paranormal Activity - takie starej daty typu Koszmar z ulicy wiązów, Krzyk, itp. - takie niestraszace, albo z ukrytym straszeniem, jak Blair Witch Project - takie ciekawe, pod thriller bardziej, jak Gothika. EDIT: A, z zombie : ) Hmm... Resident Evil ; ) W sumie niewiele jest dobrych takich horrorów, jak już, to tak hollywoodzko, albo plus komedia (Zombieland, czy coś). Edytowano Wrzesień 29, 2012 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Resident Evil , widziałem kilka części , fajny Jestem Legendą ,leciał wczoraj w TV , oglądałem , również dobry. 28 dni później ,oglądałem. Noc żywych trupów oglądałem , dawno temu. Dzień , być może oglądałem (zostawię sobie go na "kiedyś") Świt oglądałem, Powrót/Ziemia nie przypominam sobie by oglądałem . Lubię filmy, gdzie występują takie normalne zombie i mutanty (tzw. "bossy") , tak jak był w Resident Evil przy tej bramie taki olbrzym, lubię tego typu filmy. Właśnie oglądam Ludzką stonogę 2. Jeżeli ktoś chce linka,przesyłam: http://zalukaj.tv/zalukaj-film/12086/ludzka_stonoga_2_the_human_centipede_ii_full_sequence_2011_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2012 Lektura postów @Sponsi? Alternatywnie jakiś film o komunistach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Wrzesień 30, 2012 (edytowany) Znam Webhostingtalk.pl jest tu pełno kina akcji grozy oraz pełno bosów swej klawiatury Edytowano Wrzesień 30, 2012 przez Łukasz B. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbk 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2012 Eksperyment SS może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Październik 2, 2012 @bellerofont - W pełni pana popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2012 Maglownica Albo kup sobie serwer w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2012 Zombieland Najśmieszniejszy horror jaki oglądałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2012 Silent Hill, saw [1], the ring, the grudge, fallen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Październik 3, 2012 House of Wax. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lou. 11 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 Wszystkie odcinki the walking dead oraz resident evil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach