R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Witam, dokładnie tak jak w temacie zlecę spolszczenie całego panelu CC adminka, użytkownik . Cena jaką mogę zaproponować to 100 zł brutto jak będzie mało to pisać, gdyż nie wiem ile taka usługa kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 To może byś chociaż załączył co jest do przetłumaczenia (plik lokalizacyjny i obrazki). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 albo chociaż liczbe linijek , by zainteresowani wiedzieli czy sie brac za to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Nieaktualne SSHD wykonuje zlecenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Jakby coś to napisz na PW. Ja sshd instalowałem ten panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 29, 2012 Juź jest zainstalowany tylko chce go w PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 z tego względu,że sshd od tygodnia siedzi cicho temat odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Napisz do Mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Podeslij mi plik na admin malpka kisiek.net i zobaczę czy to jest warte tłumaczenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2012 Podeslij mi wiecej info, zobacze czy sie podejme. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Janeczek 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Witam Spolszczone? bo sam chce kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach