globox99 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Witam, posiadam VPS'a z systemem LINUX. Stoi na nim server Minecraft oraz TeamSpeak... Co jakiś czas (różnie to bywa. Raz co 10 minut raz co godzine.. A nieraz co 24H..) Server minecraft zawiesza się na jakieś 20 sekund a nieraz jest tak, że zawiesza się na cały czas... Wiem, że VPS się wtedy zawiesza gdyż kiedy zawiesza się server nie mogę zalogować się proprzez PUTTY na Vps.. (Boże.. Te zdanie to masło maślane..) Tak więc jeśli ktoś mnie może zrozumiał to proszę o pomoc.. Jak mogę to naprawić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Może braknie Ci ramu? jak z jego wykorzystaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Ram, Łącze, IO dużo jest mozliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Zainstaluj sobie monitoring, np munin i powinno coś wyjść. Ew. sprawdź dysk via smartctl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globox99 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 (edytowany) Może braknie Ci ramu? jak z jego wykorzystaniem? Ram wykorzystywany jest w 60% Ew. sprawdź dysk via smartctl. .. Nie ogarniam.. Nie miałem styczności głębszej z linuxem... Najlepiej jak ktoś mi pokaże co mam zrobić po kolei... Edytowano Wrzesień 28, 2012 przez globox99 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
globox99 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Ok, skontaktuje się z administracją hostingu. Dam znać jak coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach