Westbam 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Witam, Jestem na kupnie telewizora - nie mam konkretnie wybranego ale może wy mi polecicie coś... Wiadomo aby był jak największy, cienki. LED? PLAZMA? Nie znam się na tym dlatego proszę o pomoc. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 kupilem ostatnio samsunga 32ud6500 świetny telewizor polecam Wysłane z mojego GT-I9100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Ja cztery miesiące temu kupiłem LG 42L S5600 za 1999 zł. Teraz można stówkę taniej wyrwać. http://www.skapiec.pl/site/cat/3319/comp/3980039_techniczne Wydaję się być całkiem przyzwoity jeśli chodzi o parametry. No i oczywiście LED, nie plazma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 (edytowany) Weź pod uwagę m.in - odświeżanie (najlepiej 200 Hz) - rodzaj matrycy (proponuje matową) - standard HD (full hd) i zdecydowanie TYLKO LED Ja ostatnio kupiłem sobie samsunga UE40ES6100 (3D). Świetny tv. Po odpaleniu np. tego gdy wychodzi Ci coś na pół metra z telewizora to robi wrażenie : ) na + smart TV, aplikacje np. demotywatory dzięki czemu przegląda się bardzo wygodnie. Na allegro za 2600 się go dostanie w sklepie pewnie trochę drożej (jest m.in w media markt i chyba w euro agd). Edytowano Wrzesień 28, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach