Lancinho 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Witam mam problem z usunięciem czy tez zmiana DNS, nie używałem strony ok pol roku dziś wchodzę w rejestracje domen gdzie mam domenę i próbuje zmienić lub usunąć DNS a tu komunikat (Nie udało się usunąć DNS'a dns1.nazwadomeny dla domeny nazwadomeny.pl.) hosting na którym stała domena juz nie działa tzn firma zakończyła działalność. Możecie mi coś poradzić o co chodzi? Z Góry Dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Radzimy Ci skontaktować się z BOK firmy gdzie masz zarejestrowaną domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lancinho 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 mam na rejestracjadomen.pl wyslalem maila ale narazie bez odpowiedzi nie wiem wlasnie co jest grane :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 To poczekaj na odpowiedź lub jak tak bardzo się niecierpliwisz to zadzwoń do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lancinho 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 dzieki serdeczne za pomoc i odpowiedz, juz naprawili, temat do zamkniecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach