kalkulatorek 22 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Obecnie i Wp i Onet są na silniku Google, więc nic Ci to nie da. Za tą kasę możesz mieć idealne stat4seo.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Onet i wp były tylko przykładem szerokiego zakresu dostępnych wyszukiwarek. Oczywiście wyniki są googlowe z racji silnika. We wspomnianym programie Rank Tracker są również wyniki googla z pozycji różnych krajów. Ponieważ jedną ze stron kieruję do odbiorców całej Europy środkowo-wschodniej więc niektóre frazy sprawdzam z pozycji tych krajów np. google.de, google.sk, google.cz itd Oczywiście nie każdemu takie opcje są potrzebne. Ponieważ nie ma jednego programu dobrego dla wszystkich warto dobrać go do swoich potrzeb. Ważne aby mieć możliwość wyboru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2014 Ja również używam webpozycji do monitorowania i jak do tej pory nie narzekam. Spełniają moje oczekiwania i mają przystępne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemyslawgrzywuski 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2014 Mozna uzyc darmowej wersji weebpozycji ale ograniczona mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyrazista 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2014 Darmowe jest też DoGory.pl (limit do 20 fraz). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
projektlukas 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2014 TrafficTrends znam, ale pierwsze słyszę o ich monitoringu. Nawet nie ma cennika tego monitoringu. Ja polecam seostation, seo-stata, stat4seo, wszystko zależy od tego, kto co potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Netim 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2014 Jedne z lepszych stat4seo, z darmowych Webpozycja (aczkolwiek jeśli chce się skorzystać z pełni możliwości trzeba kupić płatną wersję) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mediaweb 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2014 Dziwne że nikt nie wspomniał o http://www.web-tools.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) co do opinii o wszystkich wyszczególnionych narzędziach warto poczytać tu, jest tu wielu "specjalistów od pozycjonowania" ale uwaga forum ma trochę inny klimat niż te ;-) Edytowano Listopad 26, 2014 przez sylver74 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nkrak 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2014 Seostation sprawdza się bardzo dobrze, minus, że nie można dodać kilku kont klienckich do jednej witryny, ale reszta ficzerów jak najbardziej godna polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksocial 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2014 Webpozycja dobra ale strasznie ograniczyli teraz listę monitorowanych słów kluczowych. Obecnie korzystam z seo-stat bo spokojnie idzie do 20 słów kluczowych wyszukiwanie, dla każdej pozycjonowaniej strony zakładam nowe konto więc bez problemu idzie z minitorowanie, pozycje tez dokladne pokazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntoniMesla 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 czy ktoś miał styczność z > positionly.com < jak tak to jakie wrażenia, waro czy nie warto? ... a może ktoś poleci coś podobnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miaart 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 Polecam Stat4SEO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndrzejBieszczad 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2015 dobre rozwiązanie seostation.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiplast 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2015 seopanel najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2015 @AntoniMesla Jeśli twoja strona jest nonprofit, zapraszam na pw. zaproponuje coś za free, w prywatnym systemie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cudarchitektury 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) ja do sprawdzania pozycji używam gosnet.pl Edytowano Styczeń 26, 2015 przez cudarchitektury (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LukaszBazz 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2015 używam seostation.pl i jestem bardzo zadowolony, cenowo nie za drogo i spełnia wszystkie moje wymagania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andynet 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2015 Mogę polecić semstorm.pl, z paru systemów korzystałem i nawet równolegle nadal korzystam jednak ten i polski i rozbudowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikodemsky 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2015 Jakiś czas temu korzystałem z webpozycji ale nakładane ograniczenia coraz bardziej zaczęły mnie irytować... całkiem niedawno znalazłem genialny i przede wszystkim darmowy SERP checker: www.serplab.co.uk - możliwość wyboru wyszukiwarki, pod którą ma być sprawdzana pozycja - brak ograniczeń na słowa kluczowe - można ustawić manualnie czas sprawdzania słowa kluczowego(chyba pierwszy darmowy system, który daje taką możliwość) - zapisy do CSV - wymuszone odświeżanie sprawdzania pozycji - statystyki z grafem - brak ograniczeń na "projekty" Generalnie narzędzie cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucekgmon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2015 SERP monster bardzo przyjazny i dobry programik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikapalka1973 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2015 Seostation.pl moje wymagania spełnia w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
etratsa 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2015 Ja sprawdzam semstormem, bo ma kilka fajnych opcji i też mam sporo stron do sprawdzania, bo ponad 20. Na 1-2 strony nie opłaca się tak samo jak polecany tu przez Was seostation. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
litespeed 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2015 Free Monitor for Google - jak sama nazwa wskazuje - bezpłatny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekG 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2015 Cześć Sam ostatnio miałem dylemat czy seostation czy semstorm. Zarówno w jednym jak i drugim jest to co mi najbardziej zależy: sporo możliwości + przejrzysty interfejs. Wiadomo, że są one płatne - ale jak ma się kilka stron to warto zainwestować, bo po prostu nasza wygoda = więcej czasu. A jak wiadomo, czas to pieniądz Pozdrawiam Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach