L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2014 (edytowany) Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi... Przez jakiś czas strona otrzymywała się w TOP10 na 8/9 miejscu, jakiś tydzień temu chciałem podciągnąć wynik i zacząłem ją znowu pozyzjonować po kilku dniach i tak jest do teraz wyszukiwarka pokazuje ją na pozycji 4, a wszystkie narzędzia do sprawdzania pozycji pokazują, że jest na miejscach 7-9. O co chodzi??? Co jest wiarygodne??? Ktoś mógłby to sprawdzić u siebie? fraza: "ogłoszenia Rzeszów" , a domena jest w sygnaturce. Sprawa jest prosta. System monitoringu wykorzystuje do sprawdzania niezależne proxy, które weryfikuje pozycje bez logowania się na konto Google (są to wyniki nie spersonalizowane). Ty jak sprawdzasz u siebie pozycje najprawdopodobniej jesteś zalogowany, co wiąże się z prezentacją wyników tylko i wyłącznie pod Twoje preferencje. Tak więc wyniki z monitoringu radziłbym brać na poważnie. Tutaj masz listę http proxy, gdzie możesz w kilkuset miejscach sprawdzić na którym miejscu jesteś bez proszenia innych - klik Edytowano Marzec 17, 2014 przez L4.net.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podkarpaciak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2014 Właśnie nie. Zawsze sprawdzam nie będąc zalogowanym na koncie Google. Po wyczyszczeniu historii przeglądarki, cookies, itd. pokazuje na 4 pozycji. No więc, na którym miejscu widzi mnie ktoś kto wpisuje w wyszukiwarkę podaną na 4 czy na 9 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2014 Właśnie nie. Zawsze sprawdzam nie będąc zalogowanym na koncie Google. Po wyczyszczeniu historii przeglądarki, cookies, itd. pokazuje na 4 pozycji. No więc, na którym miejscu widzi mnie ktoś kto wpisuje w wyszukiwarkę podaną na 4 czy na 9 ??? Google może mieć wiele sposobów identyfikacji użytkownika. Nawet jeżeli jesteś wylogowany zostałeś namierzony po IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinrekowski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Ja polecam Seostation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2014 Też polecam SeoStation. Masz za free jedną stronkę z 3frazami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemyslawgrzywuski 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2014 webpozycja.pl masz 10 fraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mid112 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 sprawdz traffic travis - darmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2014 Ja korzystam z webpozycja. Tam za free można chyba 30 fraz sprawdzić. Ja od wielu miesięcy sprawdzam 13 raz dla dwóch serwisów. Jedyna wada to pamięć ostatnich 5 dni. Starsze sprawdzenia znikają z pamięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemyslawgrzywuski 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 Ja korzystam z webpozycja. Tam za free można chyba 30 fraz sprawdzić. Ja od wielu miesięcy sprawdzam 13 raz dla dwóch serwisów. Jedyna wada to pamięć ostatnich 5 dni. Starsze sprawdzenia znikają z pamięci. Żeby być dokładnym. Historia jest dla 7 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2014 Być może, choć to szczegół Dziś otrzymałem komunikat o zmianach w webpozycja - i od 1 sierpnia 2014 Maksymalna liczba wyszukiwań darmowych będzie15 (obecnie 30 wyszukiwań) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rankit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2014 Ja korzystam z Stat4Seo.pl, panel jest bardzo przyjemny a soft jest bardzo dobry. Podpinam pod to proxy z proxymarketu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemans88 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Google chrome w trybie incognito lub inna przeglądarka wspierająca podobne rozwiązania. Google podobno nie lubi zautomatyzowanych zapytań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnum.pl 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Stat4seo to dobre rozwiazanie i dla niewielu fraz nie potrzeba dodatkowych proxy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diego164 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Traffic Travis tez można sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rankit 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Google chrome w trybie incognito lub inna przeglądarka wspierająca podobne rozwiązania. Google podobno nie lubi zautomatyzowanych zapytań A jak masz tysiąc fraz do sprawdzenia to też je będziesz sprawdzał ręcznie w Chromie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grisha 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 Ja korzystam z Seo-Stat, ma kilka ciekawych funkcji. Dla niewielkiej ilości fraz sprawdzi się bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lemans88 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2014 A jak masz tysiąc fraz do sprawdzenia to też je będziesz sprawdzał ręcznie w Chromie? a no, przy tysiącu to już bym musiał kombinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Msc32 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2014 Ja korzystam z Seo-Stat, ma kilka ciekawych funkcji. Dla niewielkiej ilości fraz sprawdzi się bardzo dobrze. Seo-stat jest faktycznie dobry. Z tego co wiem, to do 5 stron i w sumie 20 fraz jest to darmowe narzędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Googlestat.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) My zapraszamy do testowania naszego nowego monitoringu pozycji w wyszukiwarce Google (http://www.googlestat.pl/), również posiadamy bezpłatną możliwość przetestowania naszego systemu, w razie jakichkolwiek problemów zapraszamy do kontaku z supportem. Edytowano Lipiec 25, 2014 przez Googlestat.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
finjek7 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2014 Webpozycja - dobre ale płatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2014 Webpozycja - dobre ale płatne. Możesz jakoś rozwinąć dlaczego dobre? Ja osobiście w tym systemie widzę same minusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamironi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2014 Webpozycja - dobre ale płatne. Tak jak pisałem wyżej - nie koniecznie płatne dla małej ilości sprawdzanych fraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nico-belic 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2014 Bardzo fajne narzędzie na które niedawno trafiłem: serplab.co.uk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
finjek7 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2014 Możesz jakoś rozwinąć dlaczego dobre? Ja osobiście w tym systemie widzę same minusy. Takie to widzę plusy: - możliwość monitorowania bardzo dużej ilości fraz za stosunkowo niewielką cenę (nie pamiętam dokładnie, ile teraz płacę, ale w porównianiu z innymi ofertami ta wydawała mi się atrakcyjna) - można sobie fajne robić te raporty i analizy - codzienne sprawdzanie fraz o stałej godzinie - wszystko "w kupie', za przeproszeniem Szczerze - nie wiem, może są lepsze narzędzia, pewnie tak. W sumie jeśli znajdę lepsze to chętnie przejdę, ale póki co to narzędzie spełnia moje oczekiwania. A jakie Ty widzisz minusy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ideak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Od trzech lat korzystam z programu Rank Tracker. Opłata roczna około 50-60 $ rocznie ale w zamian bardzo szeroka paleta opcji, również pozycji w wyszukiwarkach grafiki i filmów Googla. Można sprawdzać nie tylko w Google ale i dziesiątkach innych wyszukiwarkach a w tym i wp, onet. Program także wyszukuje i sprawdza darmowe proxy. Wcześniej korzystałem z Free Google Monitor. Różnica kosmiczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach