Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2012 Witam, takie pytanie czym sprawdzacie pozycje fraz w google? Obecnie używam Free Monitor Google, ale dla "zleceniodawny" pod koniec każdego miesiąca robię raport Fraza pozycja w google w tamtym Msc, poz. w tym w .doc i konwertuje do .pdf . Czy jest jakiś software, który wygeneruje mi takie zestawienie dla danej domeny i fraz automatycznie np. do .pdf, .html? Ogólnie czym jeszcze sprawdzacie pozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2012 Darmowy program Free Monitor for Google / googlemon Płatny- serpmonster.pl (serwis). Jest w nim dostępny import do csv, png. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Zainstaluj u siebie seopanel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Młodawski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Ja korzystam z SerpMonster.pl. Bardzo fajny i niedrogi program do monitorowania pozycji. Sam sprawdza pozycje w wybranych odstępach czasu. Można bezproblemowo eksportować pozycje do pdf i csv, a do tego automatycznie wyliczać koszty pozycjonowania na podstawie zdefiniowanych wcześniej kwot. Można nawet wysłać raport bezpośrednio na email do klienta lub swój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
F55 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2012 webpozycja_pl - korzystam i polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rogaal 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2012 Webpozycja wprowadziła aktualnie sporo ograniczeń. Teraz trzeba tam coś zapłacić za dobry monitoring. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2012 ja praktycznie od początku korzystam z seopanel i mimo kilku minusów nie zamierzam się przenosić na coś innego. Po prostu się już przyzwyczaiłem, ale moim potrzebom po prostu wystarcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gogo1 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2012 Jak sprawdzić pozycję na większość fraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2012 Żaden system nie wie na jakie frazy się pozycjonujesz. Więc nie da się sprawdzić pozycji na "większość fraz". Ewentualnie może je pobrać z meta keywords. A sposoby sprawdzania pozycji oprócz metody manualnej masz podane powyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arve_lek 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2012 Ja korzystam i polecam OmniCrm. Koszt jednorazowy. Z tego co wiem kosztuje teraz 350zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retep86 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 Także polecam webpozycja.pl Ograniczenia mają, ale kilkadziesiąt zł rocznie to chyba nie jest duży wydatek jak się chce pozycjonować klientów? Polecam także web-tools.pl Też darmowy i ma ograniczenia, ale powinno starczyć na dobrych kilka miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2012 http://www.seo-stat.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arve_lek 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2012 Możecie mi powiedzieć co ma webpozycja, a czego nie ma panel crm od kojotka? Nie lubię płacić haraczu, chyba, że wiem za co płacę. Lepiej jest postawić skrypt u siebie na hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berix 10 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2012 darmowy, fajny - http://serpstat.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meteor 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Seopanel, Free Monitor For Google, a ostatnio znalazłem w sieci Rankerizer i teraz testuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2013 (edytowany) stat4seo... ale każdy panel do pozycji wymaga dodania proxy. Można skorzystać z gotowców ale też płatnych np seostation Edytowano Styczeń 2, 2013 przez zgred (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PageSEO 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Zdecydowanie polecam Stat4SEO.Proxy możesz zaciągać z proxymarket lub postawić kilka przygotowanych przez skrypt plików na własnych hostingach o ile IP nie są powielane. Kwestia ilości sprawdzanych fraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Nowak 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2013 Również korzystam z webpozycja.pl - polecam, ale jeśli już to warto dołożyć parę groszy i wybrać konto vip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz8765 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2013 Ja mam Free Google Monitor i to chyba najlpeszy wybór. Nie żałuję, ze go mam i jestem bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Faktor.biz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2013 Mnie jakoś free monitor nie chce działać. Dla domowego użytkownika (kilka haseł) to jest dobry wybór ale gdy jest więcej to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
L4.net.pl 7 Zgłoś post Napisano Listopad 20, 2013 Również korzystam z webpozycja.pl - polecam, ale jeśli już to warto dołożyć parę groszy i wybrać konto vip. Tutaj akurat ja mam mieszane odczucia. System niepoprawnie sumował mi kwoty oraz nie posiada opcji „Zawsze w TOP10” jeżeli domena znajduje się na pierwszej stronie w przypadku wskoczenia mapek. Używałem już kilka monitoringów i webpozycja wypadł z nich wszystkich najgorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
twintip 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2013 Podobnie jak berix polecam serpstat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kreatorem 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2013 Ja używam Seo Stat Mini (http://mini.seo-stat.pl/). Ma ograniczenia, ale jeśli ktoś ma małe wymagania (na przykład mało stron/fraz), to w zupełności wystaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dariusz1003 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2014 Ktoś wspomniał o seo-stat.pl używam i polecam. Ale tylko 20 fraz jest darmowych. Osobiście zakładam konta dla każdej strony z osobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podkarpaciak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2014 Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi... Przez jakiś czas strona otrzymywała się w TOP10 na 8/9 miejscu, jakiś tydzień temu chciałem podciągnąć wynik i zacząłem ją znowu pozyzjonować po kilku dniach i tak jest do teraz wyszukiwarka pokazuje ją na pozycji 4, a wszystkie narzędzia do sprawdzania pozycji pokazują, że jest na miejscach 7-9. O co chodzi??? Co jest wiarygodne??? Ktoś mógłby to sprawdzić u siebie? fraza: "ogłoszenia Rzeszów" , a domena jest w sygnaturce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach