Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 Dzisiaj się napotkałem na tekst ze strony: http://niebezpiecznik.pl/post/uwaga-backdoor-w-phpmyadmin/#comment-118212 Ciekawe ile firm ma wgranego backdoor'a. Sam mam na swoim VPS'ie wgrany i nie wiem co z tym zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rkzm2012 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 To ja może lepiej zrobię reinstall systemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 Zrób a potem wyłącz kabelek od internetu żebyś więcej takich bzdur nie pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 Tu nie ma sensu robić reinstalla. Ciekawi mnie to jak tam się znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rkzm2012 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 (edytowany) Tu nie ma sensu robić reinstalla. Ciekawi mnie to jak tam się znalazł. Mnie też Zrób a potem wyłącz kabelek od internetu żebyś więcej takich bzdur nie pisał. Kabelka nie odłączę bo mam play online w lapku. #Edit Reinstalke muszę zrobić na serio bo coś zepsułem Edytowano Wrzesień 25, 2012 przez rkzm2012 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach