R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 Witajcie zamierzam zmienić panel pod serwery Shoutcast i stoję przed wyborem Centova Cast lecz mam takie pytanie czy Centova Cast mogę zainstalować na osobnym serwerze tak aby była komunikacja miedzy serwerem na którym są usługi a panel centova? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 zależy którą wersje wybierzesz ogólnie tak , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 Jaka wersja była by najlepsza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 Centova Cast v3.x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2012 zależy którą wersje wybierzesz ogólnie tak , Skontaktowałem się z supportem i niestety niema takiej możliwości, ale dziękuje za chęć pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Janeczek 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2013 Ma ktoś spolszczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach