R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2012 Witam od około 30 minut próbuje się dostać na pocztę poprzez przeglądarkę FF lecz cały czas kreci a nie otwiera tez macie taki problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2012 Działa poprawnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Primont 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2012 (edytowany) Witam. U mnie dokładnie to samo. Freecast.pl - jaki masz internet? chodzi mi o dostawce Edytowano Wrzesień 22, 2012 przez Primont (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2012 Podobny problem miałem kiedyś pod Operą, pomogło zwykłe wyczyszczenie cache i przeładowanie przeglądarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2012 Witam. U mnie dokładnie to samo. Freecast.pl - jaki masz internet? chodzi mi o dostawce NASK Problem znikł po zrebootowaniu PC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach