hrabja 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 (edytowany) Witam poszukuje VPS zlokalizowanego w europie o parametrach zbliżonych do najtańszego vps z volumedrive: http://volumedrive.com/vdrive/?a=vps z płatnością paypal CPU: 2 GHz Dedicated CPU RAM: 1 GB Dedicated Memory (2 GB burst) HD: 50 GB Hard Drive Space BW: 2000 GB Transfer Per Month IP: 1 Public IP Address proszę o propozycje Edytowano Wrzesień 20, 2012 przez hrabja (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qitls.com 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Pakiet: VPS-PROFESSIONAL Jest możliwy okres testowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Cena ok 20 zł to raczej poszukasz trochę o takich parametrach nawet ovh ma droższe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabja 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Cena ok 20 zł to raczej poszukasz trochę o takich parametrach nawet ovh ma droższe nie chodzi o cenę a o parametry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 A kontakt z supportem też chcesz taki jak w VolumeDrive (czyli nieistniejący)? Z identyczną ofertą może być problem, bo każda firma ma własne pakiety, ale wiele firm może Ci zaoferować coś, czego w standardowej ofercie nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabja 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 (edytowany) A kontakt z supportem też chcesz taki jak w VolumeDrive (czyli nieistniejący)? Z identyczną ofertą może być problem, bo każda firma ma własne pakiety, ale wiele firm może Ci zaoferować coś, czego w standardowej ofercie nie ma. Z tym kontaktem z supportem to się nie mogę zgodzić. Przynajmniej w moim przypadku odpowiedzi na moje uwagi otrzymywałem dosyć prędko (do 1h) pod warunkiem, że pisałem w czasie gdy w pensylwanii był dzień no i w godzinach pracy Jak dotąd miałem może trzy awarie które wymagały restartów node'a. A jestem tam ponad 2 lata Szukam czegoś w europie, gdyż usługi które na vps oferuję dotyczą głównie klienta europejskiego. Gdyby nie to, zostałbym w usa Edytowano Wrzesień 20, 2012 przez hrabja (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cybuch 13 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2012 Może alvotech.de? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GBSHouse 15 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2012 Zobacz VPS oparte na vServer w Edis.at Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach