ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Zauważyłem że co kilkadziesiąt minut zdażają się krótkie przerwy (okolo 30 sekund) w dostępie do mojego dedyka. Strona OVH.PL w tym czasie też nie działa więc jest to problem całej sieci? Czy ktoś z Was zauważył też te przerwy? Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qitls.com 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Sprawdź czy to nie wina połączenia internetowego. Jak bys podal ip serwera to latwi to sprawdzic czy cos sie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Sprawdź czy to nie wina połączenia internetowego. Jak bys podal ip serwera to latwi to sprawdzic czy cos sie dzieje. Jesli jest przerwa w dzialaniu to nie działa moj dedyk i strona www.ovh.pl . Problem jest chyba dla całej serwerowni, ale jestemn ciekaw czy tylko ja to zauważam. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Sprawdzałeś trase w tym czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 nie zdązyłem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Ja siedzę teraz od godziny na ssh RBX1 na dedyku ( instalacja softu ) i nie zauważyłem przerw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 tez caly wieczor pracuję i nie bylo przerw. ale w ciągu dnia sa od kilku dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach