huto 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Poszukuje hostingu www z dedykowanym adresem IP. Serwer może być w Europie lub w USA, ale nie może być w Polsce, firma może być zarejestrowana w Polsce. Dysk: ok 2GB(sam nie wiem ile danych będę miał) Transfer: ok 20-30GB z możliwością dokupienia(synchronizacja plików pomiędzy serwerami). MzHost mnie nie interesuje(już jeden pakiet posiadam, teraz szukam drugiego w innym miejscu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qitls.com 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 (edytowany) Pakiet BASIC + za każde IP £1,40 (miesięcznie) Geolocalizacja w czterech państwach. Obecnie mamy promocje kupujesz jeden drugi otrzymujesz za darmo. (w ofercie nie jest wliczony zakup dodatkowych adresów IP) Edytowano Wrzesień 20, 2012 przez qitls.com (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huto 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Zapomniałem dodać, płatność miesięczna, ewentualnie kwartalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach