filipyoyo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2012 Witam! Szukam kogoś kto posiada serwer dedykowany i nie zużywa jego potencjału w całości oraz chciałby ie podzielić nieużywaną częścią i troche zarobić. Potrzebuje VPS'a lub najlepiej samego serwera www z dostępem do ftp i ew. jakis panel Strona którą bym tam postawił to ... bramka(/ki) proxy. Potrzebny transfer 50GB/miesiąc na początek potem nawet 100GB Cena żeby była mniejsza niż vps który sobie moge pod to kupić. Lokalizacja: Europa lub Ameryka Północna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2012 http://home.pl/promocje/15lat vps za 15 zł na 3 miechy dość tanio i bez limitu transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2012 Mogę ci udostępnić konto www u siebie. Mam serwer w kimsufi, panel DA i masę wolnych zasobów. Do powłoki nie dam dostępu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filipyoyo 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2012 Mogę ci udostępnić konto www u siebie. Mam serwer w kimsufi, panel DA i masę wolnych zasobów. Do powłoki nie dam dostępu jestem zainteresowany napisalem pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach