Mondo90 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Jak w temacie, jeśli ktoś korzysta z tej platformy będę wdzięczny za opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2012 Ja również polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikr 21 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Transferuj to banda oszustów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Transferuj to banda oszustówMasz jakieś argumenty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Tak, napisać bzdurny post, niestety licznik dalej stoi w miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 Transferuj to banda oszustów Zanim kogoś zaczniesz wyzywać od oszustów, przypomnij sobie słowa piosenki De Mono: Trzeba stale uważać, żeby kogoś nie zranić http://www.youtube.com/watch?v=O_Cqtbw6eD0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 Transferuj dobra firma, prywatnie korzystam z ich usług, pieniążki na koncie po 24 godzinach Można im zaufać. Nad skryptami trzeba trochę posiedzieć, ale potem jest dobrze Na PW mogę podać link do serwisu, na którym działają płatności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FilipS 7 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 Ja również polecam, szybkie wypłaty, znośne prowizje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hadrian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2013 Ja również polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faslae 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2013 Witam, dwa dni temu zakupiłem na ebay'u batere do telefonu przy urzyciu transferuj.pl teraz nie mam już 47 złotych na koncie i kto wie ile jeszcze strace poki nie dezaktywuje karty. Więc dziękuje transferuj.pl niezaleznie od tego jaką role odegrało w przedstawieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mondo90 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2013 Co do transferuj to jak wyglada obsługa płatności z zagranicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2013 Masz opcje płatności kartą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mondo90 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2013 Masz opcje płatności kartą. i tylko to jako opcja dla klientów z zagranicy ? Czy język wykrywa się automatycznie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2013 Jest jeszcze PayPal. Co do języka to nie pomogę, najlepiej zapytaj bezpośrednio u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jan.bury1988 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2013 Korzystam z transferuj.pl, wcześniej z payu - w obu przypadkach bez problemów. Z swojej strony ustrzegam tylko przed homepay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 16, 2013 i tylko to jako opcja dla klientów z zagranicy ? Czy język wykrywa się automatycznie ? Wybierasz przy skrypcie język angielski / polski (jeżeli robisz skrypt php). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach