skip850 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Witam, mam do sprzedania konto w serwisie e24cloud z saldem około 350zł (za około 50%). Konto mi jest już nie potrzebne, także chcę je sprzedać. Konto mogę wystawić po przez allegro. Kontakt mbiernacki66@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Dostałe za darmo i sprzedajesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 jak jest legalne to nie widze problemu w takim biznesie, ktos wie gdzie mozna dostac takie 350 zl za free? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Na początku do jak uruchamiali testy dawali ok 520 zł do wykorzystania na ich usługi , @TheOne jak chcesz mam 80 zł u nich z testów do wykorzystania to napisz na pw na kogo przepisać konto to dam za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach