domena24.info 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2006 Ostrzeżenie przed netfirms.com 1,5 roku temu rejestrowałem tam domenę dla KLienta - robili gigantyczne problemy z rejestracją , kazali sobie przesyłać foto karty z widocznymi numerami z wierzchu ( bez CVV) Owszem rejestrowali domeny ale od jakiegoś czasu z mojego konta zaczęło tygodniowo znikac 9,95 USD na korzyść netfirms . Sprawdziłem w banku historię i okazuje się , że transakcje są dokonywane z USA w USA z netfirms.com do netfirms.com - któryś pracownik tam kradnie Przestrzegam szczeólnie teraz kiedy mają promocję domen globalnych za 4,95 USD NIE LOBBUJĘ TU ZA INNĄ FIRMĄ ale najlepsza obsługa jest w dotster.com mam tam szczególnie cenne dla mnie domeny oraz name.com jeżlei myślicie o odsprzedaży a faktury z name.com honorują nasze skarbowe po dołączeniu pieczątki z banku o kursie dolara z danego dnia ! Przestrzegam jeszcze raz przed NETFIRMS.COM dałem się nabrać nawet jako e-businessman z kilkuletnim stażem !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach