Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 Witam, Dziękuję wszystkim za te 2,5 roku, które spędziłem na WHT, nie tylko jako użytkownik, ale również jako osoba zajmująca się opieką nad serwisem a obecnie łącznie już 6 lat ogólnie and counting Moje nowe obowiązki przy innych projektach powodują, iż na WHT - owszem - nadal pozostaję, ale już tylko jako uczestnik, natomiast kwestią rozwoju będzie zajmował się Bartek. Mam nadzieję, że ponownie zaczną mnie wszyscy kochać gdy już nie będę stał z "batem" nad Waszymi głowami 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 Aha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 Powodzenia na nowej drodze życ... eee. Nie mniej złudzeń, nikt Cię nie pokocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 Niewdzięcznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 ^^każdemu wg. zasług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 Przepraszam że zapytam a co się stało że jeest zmiana bosów WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 Przepraszam że zapytam a co się stało że jeest zmiana bosów WHT Główny, stary Boss zostaje i tu nic się nie zmienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 I co teraz? Dostaniemy jakiegoś nowego viceprezesa, który będzie stał z "batem" nad naszymi głowami? A w ogóle to powodzenia Tomek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 Trzeba iść do przodu.. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2012 I co teraz? Teraz czas na 'hosting by wht' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2012 ciiii.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2012 Teraz czas na 'hosting by wht' Prawie każdy z moderatorów ma własny hosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joachim Biecuszek Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2012 Powodzenia! Zobaczymy, jaki BOSS zasiądzie za sterami WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joachim Biecuszek Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2012 Bartek sam ogarnie Tomek, szkoda Zgadza się. Co do nowego kandydata WHT - kwestia czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2012 Sam sobie jakoś muszę dać radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joachim Biecuszek Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2012 Sam sobie jakoś muszę dać radę Nie jesteś sam, również do tej grupy zaliczą się moderatorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2012 Dlatego nie jest tak źle. Tomek był pomocny przy strategicznym planowaniu, w bieżących działaniach moderatorzy spisują się po prostu super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Tomek, trzymam kciuki za Twój dalszy rozwój i nowe wyzwania! Dzięki za to, co robiłeś tutaj i wszystkiego dobrego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Tomek, trzymam kciuki za Twój dalszy rozwój i nowe wyzwania! Dzięki za to, co robiłeś tutaj i wszystkiego dobrego! Dzięki i jak to się mówi "I will be back" A teraz patrzę tylko kto mi co życzy i komu po powrocie bany rozdać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joachim Biecuszek Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 A teraz patrzę tylko kto mi co życzy i komu po powrocie bany rozdać Bój się Boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Raczej: bójmy się Tomka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach