Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2012 Witam, chciałbym założyć opcję na pewną domenkę .pl, ale niestety nie mam pojęcia gdzie najtaniej i najlepiej. Z góry mówię, że dropped i aftermarket odpadają. Macie jakieś inne propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2012 az.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2012 premium.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2012 Dobra, dzięki! Wybrałem AZ ze względu na to, że znalazłem na majlu kod promocyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2012 Dlaczego az.pl? Z tego co pamiętam to dropped miało chyba największą skuteczność w przechwytywaniu. Przeczytałem w necie, że Az oferuje tego typu usługi oraz znalazłem kod promocyjny, więc czemu by nie skorzystać? Dropped i Aftermarket na wstępie odpadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach