maus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 Wiecie coś może o przyspieszeniu łącz u nich? Zauważyłem ostatnio że podnieśli mi łącze z 6MB na 12MB. Wiecie czy to jakaś promocja czy coś dłuższego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 Od 23 do bodajże 13 masz łącze 2 razy szybsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 To akurat było od zawsze, tyle że te szybsze łącze mam całą dobę. Oczywiście jest to plusem ale ciekawi mnie czy to zamierzona akcja czy jakiś błąd u nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 A to firma nie ma infolinii, strony internetowej, biura obsługi klienta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2012 A to firma nie ma infolinii, strony internetowej, biura obsługi klienta? Woli napisać tu bo jak zadzwoni to mu znów przytną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach