zomo 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 (edytowany) Zlece konfigurację postfixa, wiecej info gg: 5485206 Edytowano Wrzesień 13, 2012 przez zomo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 Wziąłbyś się opanował z tymi budżetami po 30zł, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 Może to jest cena w euro, wtedy oferta byłaby bardziej sensowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2012 Może to jest cena w euro, wtedy oferta byłaby bardziej sensowna Uwierz mi na słowo. Nie jest. To już któraś oferta tego typka, który regularnie też pisze do mnie na Gadu z pytaniami czy mu czegoś nie zrobię i nie rozumie, że go na mnie nie stać. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach