pysiek 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 Witam, mam problem z pozycjonowaniem mojej strony. W googlach jest na pierwszej stronie ale jest wyszukiwana podstrona www.adress.pl/podstrona/ a chciałbym żeby była wyszukiwana strona główna. Co muszę z tym zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 Widocznie podstrona jest lepiej linkowana i jej tytuł, opis zawiera daną wyszukiwaną frazę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fixer 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 trochę roboty możesz z tym mieć żeby to zamienić, ja bym odpuścił i cieszył się że jstem w top10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 Na upartego można z automatu przekierowywać odwiedzających na stronę główną, jeśli przyszli z innej strony (znaczy nie z linku na Twojej stronie) na podstronę, ale odradzałbym takie sztuczki, bo niektórych odwiedzających mogą odrzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach