plotek1 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 Witam, mam pytanie o hosting dla programisty/grupy programistów. Nie mam za dużego budżetu - nie ukrywam, bardziej chciałbym zainwestować w hosting celem sprawdzenia, przetestowania sposobów pracy grupowej. Czego potrzebuje, co planuje. 1. repozytorium (GIT lub/i SVN) 2. serwer deweloperski, tj. wersja testowa i/lub środowisko to wytwarzania dla osób, które nie mają lokalnie serwerów. 3. ciągła integracja. to na tyle - będę wdzięczny za sugestie, porady, namiary - nie ukrywam, że ma to bardziej charakter poznawczy aniżeli komercyjny. dopuszczam oferty firm ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 Zerknij na ofertę MyDevil'a http://www.mydevil.net/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 Także od siebie polecę mydevil.net Będziesz zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dr. 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 VPS w ViPower.pl za 20zł/mc, osobiście ja też się na tą opcję decyduję i już niedługo będę go wykupował. Muszę tylko wstępnie wszystko skonfigurować sprawdzić lokalnie bo w moim przypadku będzie to odrazu opłata na rok może pół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyDevil.net 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 Witam, Zapraszam do skorzystania z naszej oferty. Pakiet MD2 spełnia wszystkie podane wymagania. -- Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 Jeśli nie jakiś mniejszy VPS, to też poleciłbym mydevil. Mam MD2 (ma repozytoria) i działa całkiem dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach