Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 (edytowany) Witam, czas najwyższy aby skończyć z "darmowymi" domenami i zainwestować w swoją własną. W internecie znalazłem wiele ofert, ale nie wiem która byłaby najlepsza. Chciałbym zakupić domenę .net albo .pl koszt za przedłużenie .net to max 60 zł, a przy .pl 90 zł brutto. Proszę o propozycję, ale jestem tylko technikiem 2 roku i nie łatwo mi o sporą gotówkę, wiec proszę podawać oferty z rozsądną ceną. Edytowano Wrzesień 12, 2012 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 ovh.pl - .pl rejestracja 10zł, odnowienie 50 , wydanie authindo/zmiana wlaściciela - listownie biznes-host.pl - rejestracja 15, odnowienie 70 - wydanie authinfo w panelu, zmiana wlasciciela poprzez zgloszenie do Nas. Jest jeszcze masternet.pl, mzone-net.eu i wiele innych firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 OVH za odnowienie plki chce 49,99 brutto. Więc jeszcze mniej niż za twoją net. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach