GreeN335111 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2012 Witam, w jakiej firmie - najlepiej zakupić domenę .pl? Firma aby była dość długo na rynku, i miała niską cenę Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2012 OVH, jeśli nie oni to z tańszych domen ma jeszcze Masternet. U nas cennik wygląda tak: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2012 lub AfterMarket.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GreeN335111 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2012 a np: hosting www zakupić i do tego darmowa domena .pl - jaką firmę polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2012 Jeśli poszukujesz hostingu wraz z domeną, polecam naszą urodzinową promocję. Pakiet EasyPack+ wraz z domeną .pl wyniesie Cię 34,44 zł z VAT za rok. Szczegóły oferty urodzinowej Oferta hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pati - uti.pl 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 uti.pl: 57 za odnowienie .pl i 14 za rejestrację netto. Mamy też pakiety hurtowe domen z jeszcze niższymi cenami przy zakupie większej ilości. Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 Wydawało by podawać ceny brutto a nie netto i z 57 zł robi się 70 zł i nie jest to niska cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 W masternecie jest dość tanio, z wydaniem authinfo też nie robą problemów. http://www.masternet.pl/?go=domeny brutto wychodzi okolo 57zł (45 netto) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja też polecam MasterNET. Mam u nich kilka domen .pl i ze dwie krajowe, do tej pory nie było żadnych problemów. Tam jest najtaniej z tych wszystkich firm, które widziałem. No i wszystko robią bardzo szybko, bez zbędnych formalności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach