Homzik 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 (edytowany) Prosiłbym o przesłanie oferty cenowej (płatności miesięczne/kwartalne/półroczne/roczne) na pozycjonowanie działającej strony WWW. Najbardziej interesują mnie poniższe frazy z gwarancją TOP10/TOP5/TOP3: test notebook test laptop ranking tv jaki tv jaki telewizor test tv test tablet test telefon Edytowano Wrzesień 10, 2012 przez Homzik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seoholik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 1. bez adresu www nikt rozsądny nie wyceni Ci tych fraz 2. Z takim budżetem??? ...powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 cena przykładowa i może pójść w górę, na Allegro nie takie cuda widziałem, choć wiadomo, że to nie jest akurat dobry przykład Strona to http://zakupek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2012 cena przykładowa i może pójść w górę, na Allegro nie takie cuda widziałem, choć wiadomo, że to nie jest akurat dobry przykład Strona to http://zakupek.pl Z gwarancją TOP5-3 powinieneś dodać sobie jedno zero. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2012 Jak z gwarancją to tylko w Google Inc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seoholik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2012 nie ma czegoś takiego jak "gwarancja na pozycje w google". To zwykły "chłyt marketingowy". Jeśli jest ktoś taki odważny to ja bardzo chętnie podpiszę taką umowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2012 w sieci pełno jest tego typu ofert, choć zwykle od mało wiarygodnych sprzedawców, którzy być może stosują jakieś nielegalne sztuczki(?). wiele zależy też od konkurencyjności frazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 sztuczki, niesztuczki - nie ma znaczenia. Przyjdzie jakas panda, pingwin, żyrafa czy inne gady i może być pozamiatane - i gdzie wtedy ta gwarancja? ;D Nie ma jak gwarantować cos na co nie ma się zupełnego wpływu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2012 ja tam mogę zagwarantować wszystko, nawet to że jutro w południe gwiazdy na niebie będą, byle by tylko zysk był większy niż kary za niedotrzymanie gwarancji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
comepr 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2012 W tych "gwarancjach" jest parafka, że chodzi tam, że wystarczy tylko, aby strona przez np. 2-3 dni była w zakładanym TOP - X aby ten warunek był spełniony. Trzeba czytać dokładnie opisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach