hellows 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 Co wplywa na szybkosc transferu danych z servera i gdzie moge znalesc wiecej info na ten temat. Np: Jak to jest ze np. na Rapidshare dostaje 1mb/s a na innych 2kb/s. Co zrobic by osoby sciagajace pliki z mojego servera mialy bardzo szybki transfer ? Dzieki Hellows ------------------------------------------------------------------------------------------------- Jak masz zamiar dac glupia odp albo bezwartosciowa to daruj sobie. I zastanow sie lepiej po co jestes na tym forum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 Maksymalny transfert praktycznie zalezy tylko od lacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 Co wplywa na szybkosc transferu danych z servera i gdzie moge znalesc wiecej info na ten temat. Np: Jak to jest ze np. na Rapidshare dostaje 1mb/s a na innych 2kb/s. Co zrobic by osoby sciagajace pliki z mojego servera mialy bardzo szybki transfer ? - Twoje łącze, łącze klienta i wszystko pomiędzy Wami - Wydajność serwera (przy zwykłym downloadzie w praktyce pomijalna, jeśli nie jest przeciążony) - Obciążenie serwera i łącza - Konfiguracja oprogramowania na serwerze Jak masz zamiar dac glupia odp albo bezwartosciowa to daruj sobie. I zastanow sie lepiej po co jestes na tym forum! Zdaje się, że mylisz forum dyskusyjne z helpdeskiem. Jeśli o mnie chodzi to powyższy post jest ostatnią odpowiedzią na Twoje pytania do czasu, aż zmienisz ton wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach