Radu5 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 (edytowany) Siemanko poszukuję w sieci usługi dzięki której środki na koncie na telefonie komórkowym mógłbym spieniężyć i przelać na konto bankowe, paypal, bądź zapłacić za jakieś usługi. Albo coś takiego że wysyła się kod na dany numer premium i środki na koncie wirtualnym rosną i wtedy to mogę wypłacić na konto. Dobrze by było jakby prowizja byłą 50% / 50% (może być 48%) Edytowano Wrzesień 8, 2012 przez Radu5 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi, ani tym bardziej nie znam takiego systemu, ale powinno ci się spodobać http://ProfitSMS.pl - mają całką przyzwoitą stawkę, po wysłaniu SMSa od razu trafia do ciebie część środków, i możesz wypłacić praktycznie każdą kwotę na swoje konto bankowe. A spieniężyć je możesz od razu w banku - znajdź sobie konto z wysokim oprocentowaniem i będzie grejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 Nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi, ani tym bardziej nie znam takiego systemu, ale powinno ci się spodobać http://ProfitSMS.pl - mają całką przyzwoitą stawkę, po wysłaniu SMSa od razu trafia do ciebie część środków, i możesz wypłacić praktycznie każdą kwotę na swoje konto bankowe. A spieniężyć je możesz od razu w banku - znajdź sobie konto z wysokim oprocentowaniem i będzie grejt. 42% nazywasz całkiem przyzwoitą stawką? Człowiek interesów z Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radu5 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 artix już ich odwiedzają, lecz nie przemawia do mnie te 42 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 ProfitSMS,jest z Tym dobre,że mogą z ich programu korzystać osoby które ukończyły 13 lat (za zgodą rodziców-oczywiście). Jeżeli jesteś pełnoletni ,i będziesz wykonywał jakąś fakturkę przy wypłacie to polecam Dotpay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radu5 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2012 w dotpay się rejestrowałem kiedyś lecz pisało że przyjdzie mail potwierdzający z ID i hasłęm a go do dnia dzisiejszego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach