elempl 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 (edytowany) Witajcie, chciałbym zapytać jak wygląda kwestia aktywacji konta AdSense gdyż założylem je kilka dni temu, kod dodałem do strony i konto nadal nie zostało aktywowane czyli wciąż nie pokazuje reklam.... ile czasu standardowo trwa proces aktywacji? Pozdrawiam Edytowano Wrzesień 7, 2012 przez elempl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 Na swoją aktywację czekałem koło tygodnia - różnie to bywa, ale prędzej czy później aktywują ci konto.Sprawdzaj tylko swoją skrzynkę pocztową czy czasem ci czegoś nie przyślą. Potem wystarczy skonfigurować płatności i wszystko będzie sobie pracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elempl 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 Na swoją aktywację czekałem koło tygodnia - różnie to bywa, ale prędzej czy później aktywują ci konto.Sprawdzaj tylko swoją skrzynkę pocztową czy czasem ci czegoś nie przyślą. Potem wystarczy skonfigurować płatności i wszystko będzie sobie pracować. Dzięki za szybką odpowiedź, zatem pozostaje mi czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 Nie radzę ci kupować autosurfu i innych podobnych rzeczy do nabijania statystyk jeżeli nie chcesz mieć zablokowanego konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 @krzysiek02 On akurat nie pytał się "jak zwiększyć ruch na stronie", a z tego co wiem to przy dodawaniu strony Gógle nie patrzy aż tak restrykcyjnie na statystyki ruchu (sam miałem wtedy czterokrotnie mniejszą ilość UU/dzień), co nie znaczy że w ogóle tego nie sprawdzają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiek02 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2012 Wiem że nie pytał. Ja go tylko ostrzegłem bo sam przez nieznajomość regulaminu straciłem konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach