vifus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 Witam, mam na zbyciu laptopa dell latitude d610 o następujących parametrach: dysk: 80gb ram: 1gb (2x 512) procesor intel pentium M 1.73GHz karta 128mb laptop jest w 100% sprawny, ładnie pracuje, nie zawiesza się bateria trzyma ok. 90min, nagrywarka dvd, reszte można doczytać tutaj: http://www.delllow.com/dell-latitude-d610-pentium-m-1-6ghz-1024mb-40gb-cdrw-dvd-combo-win-xp-pro.html stan BDB, moja cena to 600zł - byłby ktoś zainteresowany? w razie pytań zapraszam PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 Za wysoko się cenisz ostatnio 3 dni temu kupowałem identycznego na allegro dla mamy za 350 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 no widzisz jak fajnie ja wiem co sprzedaję i ja to wyceniam, cena jest do delikatnej negocjacji, ale podkreślam delikatnej, jak mam go komuś oddać za 350zł to wolę sam raz na pół roku z niego korzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 ja ci tylko mówię jak jest nie spodziewaj się że zaraz zgarniesz kokosy. Bo za cenę 600 zł to można już kupić całkiem fajny sprzęt typowo do internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 Nówka kosztuje 800 zł a ty za starą używkę chcesz 600 za dużo, jak by był taniej to skusił bym się dla rodziców by mieli swojego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 jak napisałem cena jest do negocjacji, a ten za 800 ma słabsze parametry + w moim jest miesiąc temu kupiony nowy dysk.. + w moim jest nagrywarka dvd, myślę, że jest wart jakieś 550zł spokojnie... używany sporadycznie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2012 , myślę, że jest wart jakieś 550zł spokojnie... A ja myślę że jest wart tyle za ile ktoś go będzie chciał kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 Poniżej 500 to nie ma mowy, trudno, najwyżej zostanie u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2012 @@@ Sprzedam za każdą rozsądną cenę! potrzebuję gotówki, propozycje na pw lub w temacie, rozważę każdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2012 @@@ Sprzedam za każdą rozsądną cenę! potrzebuję gotówki, propozycje na pw lub w temacie, rozważę każdą. Zobacz co Juvenito napisał powyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 390 zł uważam za rozsądną cene jak sprzedasz za tyle pisz na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2012 Poszło PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2012 UP. Oddam za 410zł + przesyłka, oferty na pw lub w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2012 Odświeżam, za 400zl do oddania od ręki, PILNE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 UP! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 (edytowany) UP! upa dałeś a ceny nie zmniejszysz ? Edytowano Październik 8, 2012 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 "z ceny" nie zmniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 "z ceny" nie zmniejsze. literówka no to trudno bo miałem małemu małemu bratu do nauki zamiar kupić ale nie za tą cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 oferty na pw jak coś, ale ciężko będzie z upustem, bo naprawdę jeszcze może długo komuś posłużyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 przykład z allegro: http://allegro.pl/dell-d520-c2d-2x1-66-1g-lcd-15-60g-combo-rs-wifi-i2641102474.html Myślę że ciężko ci będzie go sprzedać za 600zł jak na allegro są lepsze sprzęty w tej cenie i to z gwarancją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifus 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 ja sprzedaję za 400 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 przykład z allegro: http://allegro.pl/de...2641102474.html Myślę że ciężko ci będzie go sprzedać za 600zł jak na allegro są lepsze sprzęty w tej cenie i to z gwarancją... ja myślałem że on teraz trzyma cenę 400 tzn autor to jak by zszedł te 50 jeszcze to bym brał tak jak dałem ofertę w moim 1 poście tego tematu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2012 ja sprzedaję za 400 zł aaa przepraszam, jakoś nie zauważyłem postu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach