krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 (edytowany) Witam, mam problem otóż: Moja strona była na hostingu A jednak coś tam nie działało poprawnie więc przeniosłem się do firmy B. Teraz wszytko działa ładnie ale mam problem z przekierowaniem: gdy wejdę na: strona.pl Wszystko ładnie działa strona się otwiera i jest ok ale gdy wejdę poprzez: www.strona.pl to nie działa strona tylko wyświetla się białe tło z napisem: d1.firmahostingowa-A.pl (firmahostingowa-A - ukryta nazwa firmy u której byłem ostatnio) Mój htacces: #Przekierowanie na bezWWW Options +FollowSymLinks RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.strona.pl$ [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://strona.pl/$1 [R=301,L] RewriteRule ^index.(php|html|htm)$ / [R=301,L] RewriteRule ^([a-z0-9-_]+)/index.(php|html|htm)$ /$1/ [R=301,L] # dla błędu 404 i innych ErrorDocument 404 /404.html ErrorDocument 400 /400.html ErrorDocument 403 /403.html ErrorDocument 401 /401.html ErrorDocument 500 /500.html Czy ktoś już miał z takim problemem do czynienia? Myślałem że to propagacja dnsów ale tak już mam od miesiąca... Edytowano Wrzesień 7, 2012 przez krzysiuus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Drabek 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 Jeśli nie podasz przynajmniej swojej domeny, nie będziemy w stanie samodzielnie sprawdzić, czy problem w ogóle występuje. To co opisujesz to albo źle skonfigurowana domena (subdomena www. nadal kieruje na stary hosting, główna domena już na nowy), albo cache DNS u Ciebie (ciągle w pamięci podręcznej masz subdomenę www nakierowaną na stary hosting). W tym drugim przypadku nic nie musisz robić, a gdybyś podał domenę, mogibyśmy to sprawdzić. Dokładnie Stawiam na zły DNS - albo zapamietane w cache lokalnego dns - może problem sam po kilku godzinach zniknie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach