greendesign 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2012 Hej Mam bloga, nowe informacje o nowych wpisach lądują na blipa, flakera i inne serwisy tego typu oraz na strony wykopo podobne. Problem polega na tym, że google indeksuje te wszystkie wpisy tylko na wcześniej wymienionych serwisach a samego wpisu na blogu nie. Co może być tego przyczyną i jak to zmienić? Domene mam już 2 lata więc to raczej nie zbanowanie. Miał ktoś z was kiedyś coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxuploadpl 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2012 Aktualizujesz bloga od 2 lat? Czy miał powiedzmy z rok przerwy i na nowo wziąłeś się za niego? W przypadku nowych blogów nawet na blogspot.com aby nowe wpsiy były na bieżąco dodawane do wyszukiwarki potrzebny jest z miesiąc lub dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2012 blog stoi na wordpressie? zobacz w prywatności czy masz włączoną indeksację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greendesign 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2012 miałem półroczną przerwę. Faktycznie miałem wyłączoną indeksacje, jesli to była przyczyna to wychodzi na to że problem był banalny dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
retep86 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2012 Mi na wordpressie czasami indeksuje wpisu w 1-2 dni. Nawet nie wiedziałem, że taka opcja jak 'indeksacja' istnieje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosecki 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2012 Podaj adres tego bloga, sprawdzimy czy wszystko jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkerzy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2012 Spróbuj skorzystać z nowego narzędzia http://linkerzy.pl . Wersja beta pozwala na podlinkowanie strony, co sprzyja szybszej indeksacji . Linki są umieszczane w systemie tylko na 24 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mad1977 0 Zgłoś post Napisano Listopad 25, 2012 Sprubuj podlinkowac bloga, tylko nie przesadź z ilością linków, powinno pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardock192 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2012 A nie lepiej na naturalnych forach często odwiedzanych przez robota Google podlinkować gdzieś np. w sygnaturce linki aby szybciej je zaindeksować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokko 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 8, 2012 (edytowany) Zakładki społecznościowe, pliggi, fora wszystko można wykorzystać do podlinkowania wpisu. Jeśli są problemy w indeksacji, zawsze wpierw sprawdza się stronę, czy jest w pełni dostępna dla botów i jak wygląda na niej linkowanie wewnętrzne, dopiero później zabiera się za czynniki off-site. Edytowano Grudzień 8, 2012 przez rokko (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach