Snappy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2012 Witam. Mam problem. Mam serwer dedykowany (w OVH) i chcę na nim postawić 2 serwery (Minecraft'a i TeamSpeak 3) i podłączyć je pod jedną domenę (Minecraft - mc.etgames.pl, TS3 - ts.etgames.pl) Czy to mi się nie '' zgryzie '' ze sobą ?? Jak to zrobić... ?? PS. domenę mam na Domeny.tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2012 rekord A ustaw na ip serwa, nic się nie pogryzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2012 na dedyku spokojnie możesz postawić dwa serwery minecraft oraz teamspeak 3 lecz będziesz musiał zmienić port drugiego serwera minecraft jak i teamspeak 3. póżniej będziesz miał np domyślny serwer mc mc.etgames.pl drugi serwer mc.etgames.pl:25566 TS3 ts.etgames.pl drugi serwer ts.etgames.pl:9988 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pietrovek 19 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2012 na dedyku spokojnie możesz postawić dwa serwery minecraft oraz teamspeak 3 lecz będziesz musiał zmienić port drugiego serwera minecraft jak i teamspeak 3. póżniej będziesz miał np domyślny serwer mc mc.etgames.pl drugi serwer mc.etgames.pl:25566 TS3 ts.etgames.pl drugi serwer ts.etgames.pl:9988 no chyba że ma więcej niz 1 IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2012 no tak wtedy w confingu TeamSpeak 3 wystarczy wpisać 2 IP jak i podpiąć nasz serwer pod inną subdomeną do drugiego IP Prostota ;]. Jak bd miał jakieś problemy wal śmiało ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach