maly90 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2012 Cześć, posiadam asus k50c z windows XP pobrałem wszystkie sterowniki ze strony producenta i zainstalowałem jednak mam problem ponieważ przy każdym uruchomieniu komputera nie uruchamia mi się wifi i ta lampka co oznacza ze jest własnie włączony. Jak to zrobić proszę o pomoc dziękuje i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2012 Może skrót klawiszowy lub zmiana opcji w biosie zmieni sprawę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Cześć, posiadam asus k50c z windows XP pobrałem wszystkie sterowniki ze strony producenta i zainstalowałem jednak mam problem ponieważ przy każdym uruchomieniu komputera nie uruchamia mi się wifi i ta lampka co oznacza ze jest własnie włączony. Jak to zrobić proszę o pomoc dziękuje i pozdrawiam Niestety XP ma już w sobie tę wadę że niestety przy każdym starcie systemu automatycznie nie uruchomi Ci się WiFi, co innego jest z Win7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach