Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 (edytowany) Witam Jakaś firma oferuje ochronę danych osobowych / firmowych dla tych rozszerzeń ? Pozdrawiam Edytowano Wrzesień 1, 2012 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 (edytowany) My oferujemy... Rozumiem, że chodzi Ci o ukrycie tych danych? Edytowano Wrzesień 1, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 (edytowany) My oferujemy... Rozumiem, że chodzi Ci o ukrycie tych danych? Tak dokładnie. Pytam , gdyż np. AZ i ich ochrona to ściema : / Napisałem do nich z nowo założonego emaila pytanie o dane osoby a oni mi podali po 30 minutach ... nawet nie pisałem w jakiej sprawie eh W jakiej cenie możesz napisać ? Edytowano Wrzesień 1, 2012 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 W OVH też jest taka opcja, ale nie dla każdej TLD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 Również oferujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 Glanpolnet, opcja jest bezpłatna, wystarczy założyć ticket. Nie wiem dokładnie jak to jest z eu musiałbym sprawdzić, dla pl i com nie ma problemu. Mało osób używa tej opcji, ostatnio chyba jakaś moda na to przyszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 Tak przy okazji, co zrobić aby dowiedzieć się kto jest właścicielem domeny .eu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 http://www.whois.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 (edytowany) Zapomnieliście dodać, że wszystkich danych nie da się ukryć i nie we wszystkich przypadkach. W przypadku .eu zawsze będzie widoczny adres e-mail. Dla .pl oraz .eu z kolei nie ukryjesz danych domeny firmowej. Tak dokładnie. Pytam , gdyż np. AZ i ich ochrona to ściema : / Napisałem do nich z nowo założonego emaila pytanie o dane osoby a oni mi podali po 30 minutach ... nawet nie pisałem w jakiej sprawie eh A jaki ma to związek z ukrywaniem we whois? Edytowano Wrzesień 1, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2012 (edytowany) Eh eu. odpada : / * Due to registry restrictions WhoisGuard can't be used with asia, bz, ca, cn, co.uk, de, eu, in, me.uk, nu, org.uk, us and ws domains. Skoro godaddy tak ma to zapewne żadna firma się nie wyłamie eh Edytowano Wrzesień 1, 2012 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tejskower Zgłoś post Napisano Wrzesień 20, 2012 Obecnie chyba hostingowcy ukrywają dane prywatnych osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2012 Obecnie chyba hostingowcy ukrywają dane prywatnych osób. W nie wszystkich domenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach