nexusv5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Witanm Jak mam podłączyć domenę z ovh z głównym katalogiem na hostingu mzone? Czyli jak wpisze nazwa.pl to wyświetli mi się moja strona... Bardzo proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Dodaj swoją domenę do panelu zarządzania hostingiem mzone i zaparkuj na dnsach mzone swoja domenę w panelu zarządzania ową domeną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bolek10 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 (edytowany) W panelu na mzone dodaj swoją domenę, później w panelu na ovh oddeleguj domenę na ip i dns od mzone Up Kolega był szybszy Edytowano Sierpień 30, 2012 przez bolek10 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nexusv5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 w panelu mzone zaparkowałem domene nazwa.pl i ustawiłem przekierowanie na nazwa.mzone.pl . jednak drugiej czści z ovh nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 W ovh dla Twojej domeny podaj jako NS-y serwery nazw mzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nexusv5 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 jako 2 dodatkowe czy zastąpić nimi istniejące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Zastąpić, podaj dane na helpdesku do ovh to sprawdzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach