cezary188 40 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Witam czy ktoś się orientuje czy można w serwerowni wynająć pomieszczenie ? W sensie potrzebuje dostępu do internetu,jakiegoś gniazdka z prądem i najlepiej klimę albo ewentualnie okno. Chodzi ogólnie oto ze chce tam postawić komputery i najlepiej oprócz wynajmu nie płacić za prąd ani za internet dodatkowo dlatego właśnie serwerownia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Nie wiem czy dobrze przeczytałem, chcesz zamieszkać w data center? Owszem można, ale to chyba zbyt drogie rozwiązanie pod takie zastosowanie, ewentualnie pomyśl nad swoją własną szafą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 najlepiej oprócz wynajmu nie płacić za prąd ani za internet dodatkowo dlatego właśnie serwerownia. Ty myślisz, że ktoś Cie będzie sponsorować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 (edytowany) Po 1. w serwerowni zwykle nie ma okien - jeszcze nie widziałem DC gdzie w pomieszczeniu serwerowym masz okno Po 2. chcesz miejsce pod szafę, serwer, całe pomieszczenie? Jeżeli samo pomieszczenie to nie wiem czy masz *dziesiąt/*set tysięcy zł na to Po 3. płacisz za wszystko tam a nie za mieszkanie - DC to nie hotel... Edit: Za odpowiednią sumą $ można wszystko kupić Edytowano Sierpień 30, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Chodzi ogólnie oto ze chce tam postawić komputery i najlepiej oprócz wynajmu nie płacić za prąd ani za internet ahahah Dobrze, że od poniedziałku szkoła wezwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 z każdym dniem to forum mnie coraz bardziej zaskakuje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 (edytowany) chce tam postawić komputery i najlepiej oprócz wynajmu nie płacić za prąd ani za internet dodatkowo dlatego właśnie serwerownia. A prąd i internet się sam opłaci? Takie rzeczy tylko w Amber Gold. Tam nawet byś nie musiał za wynajem płacić. Jutro Ci dam repa, bo aż mi humor tym topikiem poprawiłeś na wieczór @www.ionic.pl - to w necie może cokolwiek jeszcze zaskoczyć? Edytowano Sierpień 30, 2012 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 @Cezary188 Czytałem wiele Twoich postów i wszystkie są bardzo udane, ale tego nic nie przebije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach