ADRIAN13 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 (edytowany) Strona głowna nie działa vps z ts też 12:26:13> Trying to connect to server on 91.204.161.164:1<12:26:19> Failed to connect to server A jak u was Edytowano Sierpień 30, 2012 przez Adrian Koźmiński (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Chyba całe ncgroup.pl/livenet.pl leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 U mnie już chyba działa... Uptime 26 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ADRIAN13 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 U mnie już działa. A jak by dodali opcje autostartu po padzie to by było ślicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 O znowu coś PING s3.serwerstatus.pl (91.204.161.155) 56(84) bytes of data. From tpnets-1.k-ix-net.pl (91.212.9.71) icmp_seq=2 Time to live exceeded From tpnets-1.k-ix-net.pl (91.212.9.71) icmp_seq=3 Time to live exceeded From tpnets-1.k-ix-net.pl (91.212.9.71) icmp_seq=4 Time to live exceeded Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerSite.eu 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2012 Padł padł dzięki Livenet który padł i nie działa. Ale padły tylko maszyny z łodzi oraz panel, maszyny w warszawie działają poprawnie. Niestety ostatni czas Livenet doswiadcza nas coraz mneij przyjemnymi sytuacjiami, pomijając awarie to nie odbeiranie telefonów, nie odpisywanie na tickety oraz maile. Żenada jak na firme która markuje się jako profesjonalna serwerownia ehhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcif 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2012 (edytowany) Niestety ostatni czas Livenet doswiadcza nas coraz mneij przyjemnymi sytuacjiami, pomijając awarie to nie odbeiranie telefonów, nie odpisywanie na tickety oraz maile. Żenada jak na firme która markuje się jako profesjonalna serwerownia ehhhh Ja do was wczoraj napisałem o 10:16 w jaki sposób otrzymać zwykłą fakturę VAT a nie pro-formę i też do teraz nie otrzymałem odpowiedzi Edytowano Wrzesień 8, 2012 przez marcif (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerSite.eu 13 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2012 Proszę wysłać w zgłoszeniu dane firmy potrzebne do wystawienia faktury nazwa, adres, nip. Faktura zostanie wysłana pocztą. Jeśli adres korespondencji jest inny proszę o podanie drugiego do korespondencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbigniew1 35 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2012 Leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerSite.eu 13 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2012 Leży ale tylko w lokalizacji Łódż, Warszawa dziła normalnie i poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbigniew1 35 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2012 (edytowany) Ja jestem w Gdyni i tutaj teży. Sprawdzałem przez kilka bramek proxy - leży. Leży wszędzie. Edytowano Wrzesień 24, 2012 przez zbigniew1 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2012 Ja jestem w Gdyni i tutaj teży. Nie możliwe Awaria rozprzestrzenia się na całą Polskę Skoro jest pad w serwerowni w Łodzi, to nic dziwnego, że serwery nie odpowiadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach