Obdojony 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 (edytowany) Witam, Szukam jakiegoś taniego hostingu dla początkującego admina forum, chciałem postawić to na serwerze za SMS. Lecz zdecydowałem że przez przelew będe miał większy wybór, zależy mi na w miare dobrym supporcie i możliwości upgradu pakietu w dowolnym momencie. PS. Mam nadzieje że nikt się nie obrazi za 2 wątki dzień po dniu . Edytowano Sierpień 29, 2012 przez Obdojony (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 Witam, tak jak w poprzednim wątku zerknij do naszej oferty freecast.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 www.biznes-host.pl Wirtualny portfel możesz doładować zarówno smsem jak i przelewem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 (edytowany) Zapraszam do naszej oferty, tu polecam serwer MZ ONE: http://www.mzone-net....php?d=kontawww Dlaczego warto wybrać MZ ONE?: Markowe serwery w różnych lokalizacjach (PL, UK, USA, DE) Stabilna firma od 6 lat na rynku europejskim Prawdziwy support 24/7 Stały monitoring serwerów i natychmiastowa reakcja w przypadku problemów Bogaty w opcje panel administracyjny cPanel oraz Installatron Bezpłatny 7 dniowy test usługi (dotyczy tylko serwerów wirtualnych) Bezproblemowy upgrade usługi oraz darmowa migracja stron na nasze serwery W przypadku pytań zapraszam na chat do konsultanta/tki. Edytowano Sierpień 29, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Stanowski 11 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 Zobacz ofertę mzone i progeso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obdojony 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 (edytowany) Na początek wybrałem freecast. Edytowano Sierpień 29, 2012 przez Obdojony (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach