Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 Witam, Mam pytanie, ile trwa okres gdy domena nie jest widoczna ani w puli domen wolnych ani w puli domen zajętych ? np. po jej wygaśnięciu albo po wygaśnięciu rezerwacji ? Pozdrawiam. ps. może wie ktoś co znaczy komunikat "domena jest zablokowana w celach reklamacyjnych." :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 Mam pytanie, ile trwa okres gdy domena nie jest widoczna ani w puli domen wolnych ani w puli domen zajętych ? np. po jej wygaśnięciu albo po wygaśnięciu rezerwacji ?ps. może wie ktoś co znaczy komunikat "domena jest zablokowana w celach reklamacyjnych." :-) A którego słowa nie rozumiesz zw tym komunikacie? Najwidoczniej jest prowadzone jakieś postępowanie wyjaśniające/reklamacyjne i domena została zablokowana. Normalnie po wygaśnięciu rezerwacji domena jest zablokowana od 1 do 7 dni, a po zakończeniu opłaconego terminu - 30 dni trwa blokada. Odnoszę wrażenie, że już kiedyś o to pytałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2006 Pytalem o domeny ktore sa widoczne na listach domen zajętych - tu sprawa prezentuje sie troche inaczej bo od 3 dni nie ma ich ani w puli domen zajętych ani domen wolnych - dlatego założyłem nowy temat :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach