Pitu 160 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 (edytowany) Witam Sprzedam serwer Kimsufi 2G z procesorem: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz http://awesomescreenshot.com/0bfef32c6 Serwer z jednym dniem ważności. Jeżeli są jakieś pytania to proszę o PW lub pytać w temacie. Pozdrawiam Edytowano Sierpień 28, 2012 przez Pitu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Chcesz 60zł za serwer który kończy się jutro i trzeba wybulić kolejne 70? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Tak, niejasno napisałem w temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 (edytowany) Przecież już nie ma opłat instalacyjnych... Więc po co ktoś miałby kupować. Chyba że dla procka. Edytowano Sierpień 28, 2012 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Jak napisałem jest tam inny procesor, który coraz rzadziej "wylosować". Oczywiście cena do negocjacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 (edytowany) 3 dni temu zamawiałem kimsufi 2G. Jestem szczęściarzem, bo wylosowałem ten sam procek Za dużo sobie liczysz za tego serwa. Edytowano Sierpień 28, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 Cena jest do negocjacji więc jeżeli ktoś będzie zainteresowany to na pewno się dogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hdmagc Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 (edytowany) Nie wspieram działania forum webhostingtalk.pl Edytowano Styczeń 15, 2013 przez hdmagc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 Sprzedane. Można zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach