Obdojony 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Witam, Szukam ofert hostingowych za SMS, coś na początek pod forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 na początek proserwer.pl lub hsms.pl jak coś większego to za sms masz biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obdojony 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Dzięki, o xaa.pl wiedziałem ale o hsms to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Jeszcze http://mintshost.pl oraz http://webh.pl ma oferte www za sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Polecam biznes-host, doładowujesz skarbonkę przez sms lub przelew i wtedy kupujesz wybraną usługę. Konta shared za sms ma też freecast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Płatności sms za hosting oferuje także hitme.net.pl Pakiety od 5zł/mc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obdojony 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 (edytowany) Zapomniałem dodać, że zależy mi również na swobodnym upgradowaniu konta wrazie wykorzystania limitu. Edytowano Sierpień 28, 2012 przez Obdojony (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 no to jak pisałem wcześniej biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Chyba w każdej firmie wystarczy jeden ticket i przenoszą na wyższy pakiet ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Chyba w każdej firmie wystarczy jeden ticket i przenoszą na wyższy pakiet ; ) W większości zrobisz to sam przez panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Bierz freecast. Najtaniej i najlepiej z tych wszystkich hostingów sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Popieram bierz freecast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Hekko ma portfel. I dobre stawki sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mati9815 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 2ap.pl może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach