koval7 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Witam Mam takie pytanie do Was jak zrobic dostep FTP do plikow na serwerze VPS z systemem Windows XP Home Edition. Chodzi mi o cos takiego prostego aby nie obciazalo serwera, co mozecie mi poradzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Filezilla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koval7 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Ale jak na VPSie ustawic nazwe uzytkownika, haslo i folder do ktorego ten uzytkownik mialby dostep? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 Filezilla to nie użytkownik tylko program i Ciebie interesuje w wersja serwer. http://wiki.filezilla-project.org/FileZilla_FTP_Server Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koval7 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 Zainstalowalem serwer filezilla na VPS utworzylem nowego uzytkownika i wybralem folder do ktorego ma miec dostep a mimo to nie chce sie polaczyc z serwerem. Przekroczono czas oczekiwania. Czy ktos wie jaki moze byc powod tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2012 Bez logów to nic ci nikt nie powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach